Gameplay: Uitgebreide gameplaytrailer Aliens: Dark Descent getoond

Geplaatst:
Aangepast: 26 mei 2023 20:37

Focus Entertainment heeft een gameplaytrailer uitgebracht voor Aliens: Dark Descent. In de trailer wordt uitgebreid ingegaan op de mechanics die de game met zich meebrengt.

Er zijn al veel beelden getoond van Aliens: Dark Descent, maar dat weerhoudt Focus Entertainment er niet van om nog meer beelden te delen. In een uitgebreide trailer van ruim vijf minuten komen we meer te weten over de game. We zien dat je de controle hebt over een squad die het opneemt tegen een invasie van Xenomorphs. Deze angstaanjagende en bloeddorstige aliens zorgen ervoor dat je crewleden gestrest raken. Het monitoren van je squad is minstens zo belangrijk als het behalen van missies. Je keuzes kunnen enorme consequenties hebben. Als een crewlid eenmaal dood is, dan blijft dit zo. Voorzichtigheid is dus geboden. Door het halen van missies kun je je teamleden in Aliens: Dark Descent belonen met promoties en zodoende upgraden.

Aliens: Dark Descent verschijnt op 20 juni voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Focus Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Dark Descent

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Tindalos Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord