Nieuwe gameplaybeelden van Aliens Dark Descent onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 9 september 2022 23:10

D23 gaf fans een nieuwe kijk op Aliens: Dark Descent samen met zijn release window. Op Twitter kwamen ook een aantal nieuwe screenshots voorbij.

Aliens: Dark Descent neemt spelers mee op een tactisch squad avontuur om een nieuwe xenomorph uitbraak de kop in te drukken. Volgens de gameplay trailer komt de titel ergens in 2023 uit op consoles en PC. Focus Entertainment heeft fans tijdens Summer Games Fest 2022 versteld doen staan met de onthulling van Aliens: Dark Descent, een tactische Squad-gebaseerde game waarin spelers het opnemen tegen hordes dodelijke Xenomorphs. De titel belooft de bombastische actie uit James Cameron's film Aliens uit 1986 na te bootsen, alom geprezen voor zijn weergave van mens-op-Xenomorph-conflict. Toch houden de twee formeel geen verband met elkaar. Focus' nieuwe titel is in dezelfde geest als 2021's Aliens: Fireteam Elite, ontwikkeld door Cold Iron Studios, maar het zal meer tactische gameplay bieden die verwant is aan de beroemde XCOM-serie.

Aliens: Dark Descent heeft nu dus een releasewindow en komt ergens in 2023 uit.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Dark Descent

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Tindalos Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord