Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Aliens: Dark Descent

  • Ontwikkelaar Tindalos Interactive
  • Eerste releasedatum 20 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Aliens: Dark Descent releasedatum vrijgegeven

Het is wellicht het meest iconische sci-fi merk dat er is: Aliens. Ontwikkelaar Tindalos Interactive heeft via IGN de releasedatum van hun game - genaamd Aliens: Dark Descent - gecommuniceerd.

Wat voor game is Aliens: Dark Descent? Nou, het is een real-time squad-based actie/strategiegame. Je vervult de rol van commandant - de mariniers zijn jouw wapens. Het is aan de speler om een Xenomorph-uitbraak te onderzoeken. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. De squad beweegt zich voort als één geheel. Wanneer je bevelen uitstuurt, zal de marinier die het meest geschikt is voor de taak deze ook uitvoeren. Het wordt trouwens aangeraden om voorzichtig te werk te gaan - de game beschikt namelijk over een permadeath mechanic. Wanneer je een marinier verliest, is die voor altijd verdwenen.

Check hier de aankondigingstrailer van Aliens: Dark Descent.

Aliens: Dark Descent is beschikbaar vanaf 20 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON IGN

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?