Trailer: Aliens: Dark Descent releasedatum vrijgegeven

Geplaatst:

Het is wellicht het meest iconische sci-fi merk dat er is: Aliens. Ontwikkelaar Tindalos Interactive heeft via IGN de releasedatum van hun game - genaamd Aliens: Dark Descent - gecommuniceerd.

Wat voor game is Aliens: Dark Descent? Nou, het is een real-time squad-based actie/strategiegame. Je vervult de rol van commandant - de mariniers zijn jouw wapens. Het is aan de speler om een Xenomorph-uitbraak te onderzoeken. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. De squad beweegt zich voort als één geheel. Wanneer je bevelen uitstuurt, zal de marinier die het meest geschikt is voor de taak deze ook uitvoeren. Het wordt trouwens aangeraden om voorzichtig te werk te gaan - de game beschikt namelijk over een permadeath mechanic. Wanneer je een marinier verliest, is die voor altijd verdwenen.

Check hier de aankondigingstrailer van Aliens: Dark Descent.

Aliens: Dark Descent is beschikbaar vanaf 20 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Dark Descent

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juni 2023

Ontwikkelaar

Tindalos Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord