Submerged: Hidden Depths

  • Ontwikkelaar Uppercut Games
  • Eerste releasedatum 10 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Submerged: Hidden Depths aangekondigd

Het vervolg op Submerged, een game die in 2015 uitkwam, is eindelijk aangekondigd. De aankondiging werd gedaan via een trailer die alvast de wereld toont.

In Submerged: Hidden Depths wordt het verhaal van Miku en Taku verder vertelt. In het eerste deel nam je de controle over de zus, maar de trailer laat zien dat je dit keer als beide personages kunt spelen. Ze zijn nog steeds verdwaald op zee en vinden een nieuwe half gezonken stad vol geheimen. Samen moet je er achter komen wat er is gebeurd en verschillende puzzels oplossen. Het is vooral een game waar je moet genieten van de omgeving en de rustgevende sfeer.

Submerged: Hidden Depths verschijnt later dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?