Trailer: Super Mario RPG remake aangekondigd

-

Tijdens de Nintendo Direct krijgen we wel een hele bijzondere remake voorgeschoteld. Check hier de aankondigingstrailer van Super Mario RPG!

De trailer begint met de klassieke beelden van het origineel. Al snel komt een magisch licht voorbij die de game transformeert naar de standaarden anno 2023. In Super Mario RPG volg je de avonturen van Mario, Peach, Bowser en de twee originele personages Mallow en Geno. Square Enix is wederom onderdeel van het project en de invloed is meteen duidelijk te zien. Super Mario RPG kent klassieke RPG-gameplay, waarbij je op je beurt moet wachten om een move te maken. Daarnaast kent de remake geheel nieuwe cutscenes en muziek. Oorspronkelijk is het origineel alleen in Japan en de VS verschenen op de Super NES, maar ditmaal zorgt Nintendo ervoor dat de RPG wereldwijd komt te verschijnen in een nieuw jasje.

De Super Mario RPG remake was niet de enige titel van Mario die werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Check hier de eerste trailer van Super Mario Bros. Wonder!

Super Mario RPG is beschikbaar vanaf 17 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario RPG (2023)

Ontwikkelaar:

Square Enix

Uitgever:

Nintendo

Release:

17 november 2023

Reviewscore:

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord