Trailer: Super Monkey Ball Banana Rumble aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 21 februari 2024 19:30

Het kleine aapje heeft er nog geen genoeg van gekregen om in een hamsterbal allerlei levels door te rollen, terwijl hij bananen verzameld. Uiteraard heeft hij jouw hulp nodig en daardoor werd er tijdens de Nintendo Direct: Partner Showcase Super Monkey Ball Banana Rumble aangekondigd.

De titel lijkt ontzettend op de laatste game van de franchise, maar dit is toch echt een gloednieuwe Super Monkey Ball game. In 2021 kregen de eerste games een remaster en werden die samengebundeld in Super Monkey Ball Banana Mania. De gameplay is ondertussen niet veel veranderd, maar Super Monkey Ball Banana Rumble heeft nog genoeg te bieden. Naast dat je in je eentje door tweehonderd levels mag rollen, kun je ook samen met vrienden spelen. Dit kan via lokale co-op, waarbij je met vier spelers door een level heen raast. Of je kunt het opnemen tegen zestien andere spelers in de nieuwe Race Modus. Als je al de neiging krijgt om te ragequiten na het lezen van die toevoeging dan geniet je misschien meer van de minigames Banana Hunt en Robot Smash. Als je al een voorproefje wil van alle nieuwe levels dan kun je hieronder de trailer van Super Monkey Ball Banana Rumble bekijken.

Super Monkey Ball Banana Rumble verschijnt op 25 juni voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct: Partner Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Monkey Ball Banana Rumble

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

25 juni 2024

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Reacties
Avatar ZenigameDirect
ZenigameDirect

21 februari 2024 om 18:41

GOTY 2024, mark my words

Avatar Juggy
Juggy

22 februari 2024 om 00:08

@ZenigameDirect they are marked, ik kom eind juni bij je terug

Avatar ZenigameDirect
ZenigameDirect

25 februari 2024 om 10:57

@Juggy Mooi zo, dan ga je de waarheid onder ogen zien

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord