Trailer: Survival game Nightingale onthuld

Geplaatst:

Inflexion Games heeft hun allereerste game aangekondigd tijdens The Game Awards. Nightingale wordt een game waarin je de wereld deelt met andere spelers.

Nightingale is een survival game waarin spelers de wereld van de Fae ontdekken en daarin boerderijen en dorpen moeten stichten om te overleven. Hierbij moet je ook zelf je gereedschappen en wapens maken. De wereld is geïnspireerd op het Victoriaanse tijdperk met een flinke scheut fantasie. Via portalen kom je in nieuwe gebieden terecht en moet je het opnemen tegen de monsters van de Fae. De trailer geeft al een goed beeld van deze griezelige monsters en toont tegelijkertijd een prachtige wereld. Nightingale wordt zowel een singleplayer als multiplayer game. De wereld waarin je terechtkomt deel je namelijk met andere spelers, maar volgens de omschrijving kun je de game ook alleen spelen.

Nightingale verschijnt in 2022 als Early Access-titel voor de pc.

Bron: Nightingale

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nightingale

Series

-

Uitgever

Inflexion Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

20 februari 2024

Ontwikkelaar

Inflexion Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord