SYNCED

  • Ontwikkelaar NExT Studios
  • Eerste releasedatum Zomer 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Synced Off-Planet krijgt nieuwe trailer

De shootergame Synced: Off-Planet heeft een nieuwe trailer gekregen. De nieuwe trailer werd onthuld tijdens de gamescom: Opening Night Live-presentatie.

Synced: Off-Planet werd in 2019 onthuld tijdens gamescom. De shooter speelt zich af in een techno-apocalyptische wereld, waar je het opneemt tegen vijanden die versterkt worden door een bepaalde nanotechnologie. In de nieuwe trailer wordt het verhaal van Synced: Off-Planet uitgelicht. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Synced: Off-Planet moet in 2022 gaan uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?