Trailer: SYNCED verschijnt deze zomer voor pc

Geplaatst: 24 maart 2023 17:25
-

Ken je Synced: Off-Planet nog? Tegenwoordig mag je het gewoon SYNCED noemen en via een nieuwe trailer zien we dat de shooter deze zomer te spelen is.

SYNCED is een gratis sci-fi third-person shooter met een interessant ogend plot. De wereld is helemaal verslaafd geraakt aan nanotechnologie. Dit is echter niet heel handig gebleken, want de kleine machines zijn zich tegen de mensheid gaan keren. Spelers stappen in de schoenen van een Runner en gaan op zoek naar de waardevolle energiebron, genaamd Nerva. SYNCED bevat zowel PvP- als PvE-gevechten en belooft het shooter genre te willen innoveren. De titel is al een tijdje in ontwikkeling bij NExT Studios, maar heeft nu eindelijk een releasewindow te pakken. Daarnaast is er aangekondigd dat de shooter ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S komt.

SYNCED verschijnt deze zomer voor de pc. De PlayStation 5- en Xbox Series-versie lanceert op een latere datum.

Bron: Renaissance PR
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SYNCED

Ontwikkelaar:

NExT Studios

Uitgever:

Level Infinite

Release:

8 september 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord