Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

SYNCED

  • Ontwikkelaar NExT Studios
  • Eerste releasedatum Zomer 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre MMO , Survival , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: SYNCED verschijnt deze zomer voor pc

Ken je Synced: Off-Planet nog? Tegenwoordig mag je het gewoon SYNCED noemen en via een nieuwe trailer zien we dat de shooter deze zomer te spelen is.

SYNCED is een gratis sci-fi third-person shooter met een interessant ogend plot. De wereld is helemaal verslaafd geraakt aan nanotechnologie. Dit is echter niet heel handig gebleken, want de kleine machines zijn zich tegen de mensheid gaan keren. Spelers stappen in de schoenen van een Runner en gaan op zoek naar de waardevolle energiebron, genaamd Nerva. SYNCED bevat zowel PvP- als PvE-gevechten en belooft het shooter genre te willen innoveren. De titel is al een tijdje in ontwikkeling bij NExT Studios, maar heeft nu eindelijk een releasewindow te pakken. Daarnaast is er aangekondigd dat de shooter ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S komt.

SYNCED verschijnt deze zomer voor de pc. De PlayStation 5- en Xbox Series-versie lanceert op een latere datum.

BRON Renaissance PR

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?