Trailer: System Shock Remake Alpha demo nu speelbaar

Geplaatst:

Het lijkt haast de E3 wel. Eerst kwam Sony met een lekkere stream en nu neemt The Guerilla Collective het stokje over. Gedurende de show zijn er allerlei trailers langsgekomen, maar geen was zo verwarrend als de gameplaytrailer van de System Shock Remake. De game sloot echter wel lekker af, er is namelijk een alpha demo te downloaden!

System Shock is echt zo'n pareltje uit de jaren '90. Het is dan ook fantastisch om deze remake van de uit 1994 afkomstige game te mogen ontvangen. De gameplaytrailer laat behoorlijk heftige beelden zien, maar doet dat wel onder begeleiding van wat gladde jazzmuziek. De afsluiter is wellicht nog het mooist, er is namelijk nu een alpha demo van de System Shock Remake te spelen op de pc. De game is tot stand gekomen middels een zeer succesvolle Kickstarter-campagne. Op de crowdfundingsite heeft de game namelijk ruim één miljoen euro aan sponsorgeld weten te verzamelen.

De System Shock Remake moet in 2020 verschijnen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De Alpha demo is nu speelbaar op pc.

Bron: Guerilla Collective
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot System Shock Remake

Series

-

Uitgever

Night Dive Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 mei 2023

Ontwikkelaar

Night Dive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord