System Shock komt spoedig naar consoles

Geplaatst:

Console-gamers hoeven zich niet langer achtergesteld te voelen. De System Shock remake komt namelijk binnenkort ook naar consoles.

Nightdive Studios' veelgeprezen remake van de cultklassieker System Shock komt binnenkort uit op consoles. Deze onthulling volgt op de pc-release van System Shock vorig jaar. De remake werd geprezen vanwege de getrouwe weergave van het origineel en de toevoeging van horrorelementen, waardoor de game toegankelijker is geworden voor spelers. Console-spelers kunnen HD-graphics, een gereviseerde interface, nieuwe geluiden en muziek, opnieuw ontworpen besturing voor gamepads en een verbeterd einde met een optionele vrouwelijke hoofdpersoon verwachten. Nightdive is ook van plan om in de nabije toekomst een patch uit te brengen voor de pc-versie, inclusief de extra vrouwelijke hoofdpersoon.

System Shock verschijnt 21 mei op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One. Lees hier onze review van System Shock.

Bron: Nightdive Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot System Shock Remake

Series

-

Uitgever

Night Dive Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 mei 2023

Ontwikkelaar

Night Dive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord