Trailer: System Shock teaser toont flinke progressie

Geplaatst: 25 februari 2021 21:55

De nieuwe System Shock teaser is onthuld door Nightdive Studios. In deze nieuwe trailer zien we de progressie die gemaakt is met de remake.

De trailer staat vooral in thema van de combat en de sfeer die System Shock Remake gaat bieden. SHODAN, de beangstigende A.I. uit de serie, geeft commentaar over de trailer. Fans van de System Shock-serie zullen het dialoog herkennen. We zien dat de combat ook een aanzienlijke upgrade heeft ontvangen. Zo reageren de monsters lichaamsdelen op de melee-combat, wat zorgt voor wat bloederige taferelen. Verder is de Cyberpunk-sfeer erg aanwezig. Nieuwsgierig geworden naar de game? De System Shock demo is geüpdatet en is speelbaar via onder andere Steam.

System Shock Remake is beschikbaar in de zomer voor de pc. Of de console-versie ook deze releasewindow deelt, is nog onduidelijk.

Bron: Nightdive Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot System Shock Remake

Series

-

Uitgever

Night Dive Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 mei 2023

Ontwikkelaar

Night Dive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord