Tales of Arise

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 9 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Tales of Arise krijgt releasedatum en twee trailers

Fans van de Tales of-franchise kunnen hun hart ophalen. Bandai Namco heeft naast twee nieuwe trailers ook een releasedatum onthuld voor Tales of Arise.

De eerste trailer laat ons nader kennis maken met twee van de nieuwe personages: Alphen en Shionne. Het tweetal komt ieder van een andere planeet, maar zijn op elkaar aangewezen om hun toekomst veilig te stellen. Aan het eind is ook te zien wanneer de game in de winkels komt te liggen. Bij deze trailer blijft het echter niet, want Bandai Namco heeft tevens een gameplaytrailer vrijgegeven waarin ruim zeven minuten aan gameplay te zien is. Hierin zien we Alphen en Shionne uiteraard ook weer terug, maar maken ook een donkerharig meisje genaamd Linwell en een jongen genaamd Lowe hun opwachting. Met deze trailer krijgen we het nieuwe combat systeem te zien in het vertrouwde Tales of-jasje.

Tales of Arise verschijnt op 9 september in Japan en is vanaf 10 september wereldwijd verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Famitsu

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?