Trailer: Telltale deelt nieuwe gameplay van The Expanse

Geplaatst:

Nadat tijdens The Game Awards van 2021 The Expanse: A Telltale Series werd aangekondigd en we tijdens Gamescom Opening Night een nieuwe update kregen, bleef het lange tijd wachten op nieuwe beelden van de game. Het wachten is voorbij, want er staat een nieuwe trailer online.

In deze gameplay trailer zien we ons personage, Camina Drummer echt aan het werk. Voor veel fans van de serie goed nieuws, want we krijgen meer informatie over haar leven van vóór de serie. Als we de trailer mogen geloven kan dit er van tijd tot tijd best heftig aan toe gaan. Ook al is het even geleden dat er een Telltale game is uitgekomen, de opzet blijft dezelfde. Filmische gameplay, waarin jij als speler de keuzes maakt en zodoende de weg die de game aflegt beïnvloedt. De episodische afleveringen die na elkaar verschijnen keren daarnaast ook terug. Het grootste verschil met het "oude" Telltale is dat alle afleveringen voor release van de game al helemaal af zijn, waardoor de afleveringen elkaar sneller opvolgen.

De exacte releasedatum voor The Expanse: A Telltale Series is er nog niet, maar we weten wel dat hij deze zomer verwacht wordt.

Bron: Telltale
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Expanse: A Telltale Series

Series

-

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 juli 2023

Ontwikkelaar

Deck Nine

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord