Trailer: Terra Nil heeft nog steeds een 2023 releasedatum

Geplaatst:

In 2021 mocht ik aan de slag met een preview van Terra Nil en sindsdien staat de game stof te verzamelen in mijn digitale verlanglijst. Als je net zoals ik zit te wachten dan is er goed nieuws. De game gaat nog steeds in 2023 verschijnen.

Terra Nil is een rustgevende puzzelgame, waarin je de aarde moet herstellen. Dit betekent dat je grasvlaktes, rivieren en bossen moet creëren met speciale apparatuur. Hierdoor ontstaat er niet alleen een prachtig landschap, maar keren ook de dieren weer terug. Om het evenwicht te behouden moet je de apparatuur recyclen en vervolgens het gebied verlaten. In de demo kreeg je alleen toegang tot het eerste gebied, maar Terra Nil heeft nog meer te bieden. In de trailer krijgen we te zien dat je ook tropische regenwouden, stranden en mangroves kunt herstellen. Er is geen muziek te horen, in plaats daarvan krijg je een voorproefje van de rustgevende geluiden uit de game.

Terra Nil gaat in 2023 verschijnen voor de pc en mobiele telefoon via de Netflix app.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Terra Nil

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

28 maart 2023

Ontwikkelaar

Free Lives

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord