Trailer: Terra Nil verschijnt in maart

Geplaatst:

De releasedatum voor Terra Nil is onthuld door uitgever Devolver Digital. Ontwikkelaar Free Lives maakt hier wel een hele bijzonder titel, namelijk een milieustrategiegame.

In de meeste strategiegames draait het voornamelijk om het uitbreiden van je basis. In Terra Nil zet je jezelf niet op de eerste plek. Je gaat naar de dode punten van de planeet en zorgt ervoor dat hier weer leven komt te bloeien. Zodra de natuur weer is hersteld, pak je je biezen en vertrek je. Geen spoor van de mensheid is meer te bekennen en dat is misschien maar beter ook.

Check hier onze preview van Terra Nil.

Terra Nil is beschikbaar vanaf 28 maart voor de pc en via Netflix. Ja, je kunt de game via je telefoon spelen als je een actief abonnement hebt op de streamingdienst.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Terra Nil

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

28 maart 2023

Ontwikkelaar

Free Lives

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord