The Artful Escape

  • Ontwikkelaar Beethoven & Dinosaur
  • Eerste releasedatum 9 september 2021
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Avonturen , Muziek
  • Gameliner score

Trailer: The Artful Escape aangekondigd tijdens X019

Tijdens X019 is de nieuwe game The Artful Escape aangekondigd. De gameplay trailer toont ons meer van de stijl.

We zien in de trailer onze held zich gedragen als een complete rockster. Terwijl hij op zijn gitaar aan het jammen is, gaat hij dwars door alien werelden. We zien verschillende era's en wat ze brachten toen die tijd. De stijl van de game is meteen goed te herkennen door het gebruik van felle kleuren.

The Artful Escape komt uit in 2020 voor de Xbox One.

BRON X019

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?