The Artful Escape

  • Ontwikkelaar Beethoven & Dinosaur
  • Eerste releasedatum 9 september 2021
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Avonturen , Muziek
  • Gameliner score

Trailer: The Artful Escape krijgt releasedatum

De Annapurna Interactive Showcase wordt afgetrapt met The Artful Escape. De game heeft een releasedatum gekregen.

Bijna twee jaar geleden werd The Artful Escape aangekondigd tijdens X019. Deze kleurrijke game gaat over een rockster die door het heelal heen reist en verschillende planeten bezoekt. Naast de bijzondere visuele stijl speelt ook de muziek een belangrijke rol in deze game. The Artful Escape was vanavond de eerste game waarmee de Annapurna Interactive Showcase werd afgetrapt. De releasedatum van de game werd eindelijk bekendgemaakt. We kunnen er in september al mee aan de slag.

The Artful Escape verschijnt 9 september voor de pc en Xbox One.

BRON Annapurna Interactive

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?