Trailer: The Dark Pictures Anthology: Little Hope is uit op de Switch

Geplaatst:

De horrorgame The Dark Pictures Anthology: Little Hope is nu uitgekomen op de Nintendo Switch. Uitgever Bandai Namco maakte het nieuws bekend met een trailer.

Net als andere games in The Dark Pictures Anthology-franchise is het de game een interactieve film. De game kwam oorspronkelijk uit in 2020 en kreeg gemengde reviews van zowel reviewers als het publiek. In de game speel je als een groep slachtoffers van een zwaar busongeluk nabij het dorpje Little Hope. Ze besluiten het dorp in te trekken op zoek naar hulp, maar komen in plaats daarvan demonen tegen. De trailer van de Nintendo Switch-release is hieronder te bekijken.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope is nu uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4/5, pc en Xbox Series en Xbox One. Lees hier Brams The Dark Pictures Anthology: Little Hope review.

Bron: Bandai Namco

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

30 oktober 2020

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord