Trailer: The First Berserker: Khazan aangekondigd

-

NEXON werkt aan een actie-RPG met Souls-like elementen die verbonden is met de Dungeon & Fighters franchise. Met de aankondiging van The First Berserker: Khazan kregen we direct een trailer voorgeschoteld.

Generaal Khazan en Ozma hebben de Pelos Empire van de draak Hismar gered. Het enige probleem is dat Khazan schuldig wordt bevonden aan verraad. Hierdoor wordt hij het rijk uitgezet. Hij moet niet alleen zien te overleven in de ruige bossen, maar ook de soldaten die jacht op hem maken. Gelukkig, weet Khazan zich goed te verdedigen. Verwacht dus veel hack & slash, want je krijgt weinig ademruimte. Hoe de wereld eruit ziet in The First Berserker: Khazan wordt duidelijk uit de trailer. Daarin valt ook de visuele stijl van de game erg op.

The First Berserker: Khazan gaat verschijnen voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: The Game Awards

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Berserker: Khazan

Ontwikkelaar:

Neople

Uitgever:

NEXON Korea Corporation.

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord