Trailer: The Lords of the Fallen heeft een nieuwe trailer

Geplaatst:

The Lords of the Fallen heeft een nieuwe trailer gekregen die de technische prestaties van de game laat zien. De uitgever liet de trailer zien tijdens de State of Unreal presentatie op de Game Developers Conference.

Uitgever CI Games en ontwikkelaar Hexworks lieten met trots de technische prestaties van hun nieuwe game zien met de nieuwe trailer. De video laat de ingewikkelde aanpassingsmogelijkheden van de game en toont hoe Hexworks 3D-scans van echte mensen heeft gecombineerd met Unreal Engine 5-technologie, waardoor spelers een uniek eigen personage kunnen creëren. De trailer ook zien hoe het team Lumen Global Illumination van Unreal Engine 5 heeft gebruikt om de complexe omgevingen van in de game in real-time te verlichten, en hoe de in-game mechaniek van het reizen tussen twee werelden mogelijk is dankzij de aangepaste toolset die Hexworks in de engine heeft gebouwd.

The Lords of the Fallen komt in 2023 uit voor PlayStation 5, Xbox Series en PC via Steam.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord