The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: The Medium komt naar Xbox Series X

Fans van het horror genre kunnen op de Xbox Series X lekker gaan griezelen. Xbox toont namelijk beelden van psychologische horrorgame The Medium.

The Medium is psychologische horror-game die gemaakt is in samenwerking met de componist van de Silent Hill-games, Akira Yamaoka. Goede muziek heeft de game dus zeker. In The Medium ben je een medium die zowel in de 'echte' wereld als in de spirituele wereld leeft. Je wordt achtervolgt door het beeld van een kind dat vermoord is. Op zoek naar antwoorden ga je naar een hotelresort, waar jaren geleden een tragedie heeft plaatsgevonden.

BRON Inside Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?