Trailer: The Survivalists pre-order trailer vrijgegeven

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen voor The Survivalists. De trailer gaat over de bonus die je krijgt met het pre-orderen van de game en geeft meer informatie over de twee edities.

The Survivalist is een survival game bij Team 17 en speelt zich af in de wereld van The Escapists. Na een schipbreuk kom je terecht op een eiland waar orks en apen leven. Om te overleven moet je vriendjes worden met de apen, zodat zij je kunnen helpen met het bouwen van een kamp. De nieuwe trailer laat vooral zien wat je krijgt bij het pre-orderen van de game. The Monkey Business dlc is hier namelijk aan gelinkt en geeft nieuwe mutsen aan de spelers en apen. De deluxe editie geeft een digitaal artbook, de muziek van de game en drie dagen eerder toegang.

The Survivalists verschijnt in het vierde kwartaal van 2020 voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Survivalists

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Team17

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord