Trailer: The Survivalists releasedatum vrijgegeven

Geplaatst:

De makers van The Escapists hebben de releasedatum van hun gloednieuwe game onthuld. The Survivalists is binnenkort speelbaar.

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, is het aan de speler de taak om te overleven op een onbewoond eiland. Ondanks dat er misschien geen mensen meer op het land wonen wil dat niet zeggen dat er geen leven aanwezig is. De vele aapjes zorgen ervoor dat je grote projecten kan uitvoeren. Het wilde leven zorgt ook voor bedreiging. In de trailer zien we onder andere een grote puma en een haai die een hap neemt uit een vlot. De wereld is goed te verkennen en de spelers kunnen in co-op de meerdere geheimen ontdekken. Bekijk hier de pre-order trailer van The Survivalists.

The Survivalists is beschikbaar vanaf 9 oktober voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game komt later ook naar Apple Arcade.

Bron: Team17
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Survivalists

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

9 oktober 2020

Ontwikkelaar

Team17

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord