Darksiders Genesis

  • Ontwikkelaar Airship Syndicate Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 december 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: THQ Nordic onthult Darksiders Genesis

THQ Nordic heeft een nieuwe Darksiders-game onthuld genaamd Darksiders Genesis. De uitgever heeft de eerste trailer vrijgegeven, die laat zien dat de game een andere kant opgaat dan de eerste drie titels.

Darksiders Genesis is een top-down action/adventure die zich afspeelt voor de allereerste Darksiders. In de game vecht je in de hel tegen de demonen van Lucifer himself. Naast War zien we in de trailer de nieuwe ruiter van de Apocalyps: Strife. Deze hakt er niet op los, maar laat zijn vuurwapens het werk doen tegen de demonen.

Darksiders Genesis is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON THQ Nordic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?