Darksiders Genesis

  • Ontwikkelaar Airship Syndicate Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 december 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer Darksiders Genesis legt vaardigheden systeem uit

Er is een nieuwe video verschenen over Darksiders Genesis. De video die gedeeld werd op het Darksiders YouTube-kanaal geeft meer informatie over de vaardigheden van de personages en de Creature Cores.

Darksiders Genesis werd eerder dit jaar aangekondigd en heeft sindsdien een aantal nieuwe videos gekregen om het verhaal duidelijk te maken. De korte video die nu is gedeeld geeft meer inzicht over de vaardigheden en aanvallen van Strife en War, twee ruiters van de Apocalyps. Tijdens het vechten laten vijanden Cores vallen die gebruikt worden om vaardigheden te versterken. Een van de voorbeelden die wordt gegeven is het verhogen van de levensbalk en de schade die je wapens aanrichten. Patrick en Rudy hadden tijdens Gamescom al de mogelijkheid om Darksiders Genesis uit te proberen.

Darksiders Genesis verschijnt op 5 december voor de pc en Google Stadia. Op 14 februari 2020 verschijnt de game ook voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?