Darksiders Genesis

  • Ontwikkelaar Airship Syndicate Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 december 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Video Preview: Darksiders Genesis

Darksiders Genesis was voor zowel Patrick als Rudy de verrassing van de show. De serie was inmiddels toe aan wat vernieuwing en die frisse wind hebben we dan ook zeker gekregen. Of de dungeon crawler van THQ de juist snaar weet te raken, zie je in bovenstaande videopreview vanaf de beursvloer op gamescom!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?