Trailer: Tiende map PUBG komt in december naar de game

Geplaatst:

De tiende nieuwe map voor PUBG komt in december naar de game. In een nieuwe trailer krijgen we alvast een eerste idee van wat ons te wachten staat.

De teaser duurt nog geen vijftien seconden, dus we kunnen er nog niet veel uit halen. Het enige dat we zien, is dat het om een jungle map gaat met veel variatie qua omgeving. De officiële naam voor de tiende nieuwe map van PUBG is 'Rondo'. In maart spraken de ontwikkelaars voor het eerst over deze map. Ze hadden het toen ook over een nieuw gameplay-systeem waaraan ze werkten "dat een nieuwe manier kan worden om items te verkrijgen die de dynamiek van hoe de game wordt gespeeld kan veranderen". Wat dat inhoudt, wordt in de nieuwe trailer uiteraard nog niet duidelijk. De teaser laat wel wat zien van nieuwe wapens, voertuigen en dynamisch weer.

De tiende map voor PUBG is vanaf 6 december te vinden in de pc-versie van de game. Vanaf 14 december kun je de map ook spelen op consoles.

Bron: YouTube PUBG

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Series

-

Uitgever

PUBG Corporation

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

12 december 2017

Ontwikkelaar

PUBG Corporation

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord