Trailer: Tranentrekker Neva aangekondigd

-

Neva was één van de nieuwe titels die werden aangekondigd tijdens de PlayStation Showcase. Het was een emotioneel gedeelte in een verder actievolle presentatie.

Het verhaal in Neva draait grotendeels om de band van een jonge vrouw met een bijzondere witte wolf. Terwijl de wereld stervende is, gaan zij samen op avontuur om te zoeken naar een oplossing. In de trailer is te zien dat er wordt ingespeeld op de emotie van de speler. Het bewogen verhaal wordt ontwikkeld door dezelfde makers die verantwoordelijk zijn voor de game Gris. Hoewel de stijl niet exact hetzelfde is, is goed te zien dat de game gemaakt wordt door dezelfde studio. Devolver Digital is verantwoordelijk voor het uitgeven van deze nieuwe titel.

Neva staat gepland voor een release op de pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: Sony
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Neva

Ontwikkelaar:

Nomada Studio

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

15 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord