Trailer: Tribes of Midgard The Wolf Saga onthuld

Geplaatst: 9 juli 2021 01:00
Aangepast: 9 juli 2021 01:02

Gearbox en Norsfell kregen tijdens State of Play ook ruimte om Tribes of Midgard te tonen. De trailer die voorbij kwam gaf inzicht in de post-launch content van de viking game.

Vikingen zijn helemaal hot momenteel, maar het feit dat Tribes of Midgard al een behoorlijke tijd in Early Access te spelen is geeft aan dat Norsfell een trendsetter is. Hoewel de game sinds 2019 dus al een soort van te spelen is, komt de releasedatum in juli van Tribes of Midgard steeds naderbij. Naast de release voor consoles heeft uitgever Gearbox nu ook de post-launch content onthuld in de vorm van het eerste seizoen dat schuil gaat onder de naam The Wolf Saga. Past natuurlijk wel prachtig bij het thema. Het eerste seizoen brengt onder meer nieuwe vijanden en nieuwe runes met zich mee.

Tribes of Midgard is al een tijdje te spelen in Early Access, maar staat gepland voor een release op 27 juli voor PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tribes of Midgard

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

27 juli 2021

Ontwikkelaar

Norsfell

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord