Tribes of Midgard

  • Ontwikkelaar Norsfell
  • Eerste releasedatum 27 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Indie , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Tribes of Midgard verschijnt in juli

Tijdens de presentatie van Gearbox kwam ook Tribes of Midgard voorbij. De game verschijnt in juli.

Nieuwe gameplaybeelden van Tribes of Midgard laten ons zien wat we van de survival-RPG kunnen verwachten. In de game neem je de rol aan van een Einherjar die Midgaard moet redden. Om dit te kunnen doen, kun je gebruikmaken van verschillende wapens en krachtige Runen. Er zijn namelijk verschillende soorten vijanden die je dorp proberen aan te vallen. Daarnaast komen er om de paar dagen ook reuzen naar je dorp om de zaadjes van Yggdrasil te verwoesten. De game is in je eentje te spelen, maar ook samen met tot negen andere spelers.

Tribes of Midgard verschijnt 27 juli voor pc en PlayStation 5.

BRON Gearbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?