Avatar: Frontiers of Pandora

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2023 - 2024
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Ubisoft sluit af met Avatar: Frontiers of Pandora

We zaten er al op te wachten, maar de Ubisoft Forward-show sluit af met een klapper. We krijgen namelijk een dikke trailer van Avatar: Frontiers of Pandora te zien.

De trailer opent sfeervol met beelden van de prachtige fauna van Pandora. Vervolgens zien we hoe een Na'vi door de wereld navigeert. Het is schijnbaar geen veilige wereld, want overal waar je kijkt ziet het er verdomd gevaarlijk uit. Heel kort krijgen we een first person view te zien. Of het ook een first person game gaat worden, is nog niet bekend. Tevens krijgen we even te zien waar Ubisoft's Snowdrop engine allemaal toe in staat is.

Avatar: Frontier of Pandora verschijnt ergens in 2022 op de PlayStation 5, Xbox Series en pc.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?