Trailer: Ubisoft sluit af met Avatar: Frontiers of Pandora

Geplaatst: 12 juni 2021 22:25
Aangepast: 12 juni 2021 22:29
-

We zaten er al op te wachten, maar de Ubisoft Forward-show sluit af met een klapper. We krijgen namelijk een dikke trailer van Avatar: Frontiers of Pandora te zien.

De trailer opent sfeervol met beelden van de prachtige fauna van Pandora. Vervolgens zien we hoe een Na'vi door de wereld navigeert. Het is schijnbaar geen veilige wereld, want overal waar je kijkt ziet het er verdomd gevaarlijk uit. Heel kort krijgen we een first person view te zien. Of het ook een first person game gaat worden, is nog niet bekend. Tevens krijgen we even te zien waar Ubisoft's Snowdrop engine allemaal toe in staat is.

Avatar: Frontier of Pandora verschijnt ergens in 2022 op de PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: Ubisoft Forward
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avatar: Frontiers of Pandora

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 december 2023

Pc, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord