Trailer: Ubisoft werkt aan Splinter Cell Remake

Geplaatst: 15 december 2021 18:55
-

Sam Fisher komt eindelijk terug! Niet in een nieuwe game, maar in een complete remake van het originele Splinter Cell. Kan de Splinter Cell Remake nieuw leven blazen in de verloren franchise?

We kunnen er lang over praten, maar Splinter Cell is veel te lang buiten de schijnwerpers gebleven. De iconische Sam Fisher zet in de Splinter Cell Remake wederom de nachtkijker op om spionage naar een hoger niveau te tillen. Helaas is er nog niet veel bekend over het project. Maar Ubisoft vind het blijkbaar genoeg om er een acht minuten durende mini docu aan te wijden. Logisch want Splinter Cell wist het Tom Clancy spionage concept voor het eerst echt op de kaart te zetten. Alles wat we momenteel weten over de Splinter Cell Remake is dat deze in ontwikkeling is bij Ubisoft Toronto. Wanneer we de Splinter Cell Remake kunnen verwachten is helaas nog niet bekend.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Splinter Cell Remake

Ontwikkelaar:

Ubisoft Toronto

Uitgever:

Ubisoft

Release:

Onbekend

-

PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord