Trailer: UnderMine komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:

De indie/roguelike game UnderMine komt naar de Nintendo Switch. Dit nieuws werd bekendgemaakt middels een nieuwe trailer.

UnderMine is geen onbekende game bij Gameliner. Deze dungeon crawler ging ervandoor met onze beste indiegame titel van 2020 en nu maakt het zich klaar voor een release op de Nintendo Switch. In de trailer zien we wat van de grotten en de monsters die daarin wonen. In UnderMine graaf je telkens naar zo veel mogelijk goud. Door telkens je personage te upgraden, kom je elke keer net wat verder met je run. Bekijk hier de Gameliner Awards video, waarin UnderMine er met een prijs vandoor gaat. Bekijk hier de review van UnderMine.

UnderMine is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. De Nintendo Switch-versie is beschikbaar vanaf 11 februari.

Bron: Thorium
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot UnderMine

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

6 augustus 2020

Ontwikkelaar

Thorium

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord