Trailer: Vecht tegen titanen in Eternal Strands

Geplaatst:

Yellow Brick Games - bestaande uit voormalig Bioware- en Ubisoft-ontwikkelaars - doet hun debuutgame uit de doeken. Maak kennis met Eternal Strands!

IGN heeft de primeur te pakken en mag Eternal Strands een maand lang exclusief van coverage voorzien. De actiegame heeft veel overweg met Monster Hunter en Shadow of the Colossus en na het bekijken van het verse beeldmateriaal is het niet moeilijk in te beelden waar de inspiratie vandaan gehaald is. In Eternal Strands speel je als Brynn, een jonge Weaver die vastberaden is om het culturele thuis van haar folk te herstellen. De combat staat in de spotlight als we het hebben over Eternal Strands. Weavers zijn in staat om magische vaardigheden in te zetten om zo de strijd aan te kunnen gaan met titanische opponenten. Je gebruikt hierbij niet alleen pure magie - je benut de kracht van de natuur. Denk hierbij aan de impact van de zwaartekracht, de felheid van extreme temperaturen en jouw eigen behendigheid. Ja, want op de reuzen klimmen om ze een draai om de oren te geven, is uiteraard een belangrijke feature in Eternal Strands.

Eternal Strands staat op de planning voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De actiegame hoort ergens in 2025 te verschijnen.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Eternal Strands

Series

-

Uitgever

Yellow Brick Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Yellow Brick Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord