Vengeful Guardian: Moonrider

  • Ontwikkelaar JoyMasher
  • Eerste releasedatum 12 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Actie , Platform , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Vengeful Guardian: Moonrider releasedatum bekend

Vengeful Guardian: Moonrider heeft eindelijk een releasedatum gekregen. We kunnen de game begin volgend jaar spelen.

Tijdens gamescom werd Vengeful Guardian: Moonrider aangekondigd. Deze hommage aan 16-bit actiegames uit de tijden van weleer laat je in de "huid" kruipen van een ninja-robot die de Moonrider wordt genoemd. Hij heeft zich tegen zijn makers gekeerd en moet het nu opnemen tegen een heel leger dat hem een halt toe wil roepen. The Arcade Crew heeft nu een nieuwe trailer van de game gedropt waarin we kunnen zien welke wapens en vaardigheden de cyborg allemaal in zijn arsenaal heeft om zijn vijanden mee te lijf te gaan. Zo zien we dat de Moonrider ontzettend snel en behendig is en dat hij verschillende wapens heeft waarmee hij zijn vijanden zowel van dichtbij als van een afstandje af kan maken. Daarnaast wordt in de trailer ook onthuld dat we Vengeful Guardian: Moonrider volgend jaar kunnen spelen.

Vengeful Guardian: Moonrider verschijnt 12 januari voor de pc via Steam, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Onze Rudy speelde tijdens gamescom een demo van Vengeful Guardian: Moonrider

BRON The Arcade Crew

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?