Trailer: Vengeful Guardian: Moonrider releasedatum bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 december 2022 21:00

Vengeful Guardian: Moonrider heeft eindelijk een releasedatum gekregen. We kunnen de game begin volgend jaar spelen.

Tijdens gamescom werd Vengeful Guardian: Moonrider aangekondigd. Deze hommage aan 16-bit actiegames uit de tijden van weleer laat je in de "huid" kruipen van een ninja-robot die de Moonrider wordt genoemd. Hij heeft zich tegen zijn makers gekeerd en moet het nu opnemen tegen een heel leger dat hem een halt toe wil roepen. The Arcade Crew heeft nu een nieuwe trailer van de game gedropt waarin we kunnen zien welke wapens en vaardigheden de cyborg allemaal in zijn arsenaal heeft om zijn vijanden mee te lijf te gaan. Zo zien we dat de Moonrider ontzettend snel en behendig is en dat hij verschillende wapens heeft waarmee hij zijn vijanden zowel van dichtbij als van een afstandje af kan maken. Daarnaast wordt in de trailer ook onthuld dat we Vengeful Guardian: Moonrider volgend jaar kunnen spelen.

Vengeful Guardian: Moonrider verschijnt 12 januari voor de pc via Steam, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Onze Rudy speelde tijdens gamescom een demo van Vengeful Guardian: Moonrider

Bron: The Arcade Crew
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Vengeful Guardian: Moonrider

Series

-

Uitgever

The Arcade Crew

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

12 januari 2023

Ontwikkelaar

JoyMasher

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord