Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Ruffy and the Riverside

  • Ontwikkelaar Zockrates Laboratories UG
  • Eerste releasedatum Winter 2023
  • Platformen Pc , Nintendo Switch
  • Genre Platform , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Verander alles in platformer Ruffy and the Riverside

Tijdens Future Games Show is Ruffy and the Riverside aangekondigd. Dit is een platformer.

Ruffy and the Riverside is een mascot platformer waarin je alles kunt veranderen. De wereld bestaat namelijk uit allemaal verschillende tekeningetjes op papier. Hoofdpersonage Ruffyu, een bruin wezen, heeft een bijzondere vaardigheid. Hij heeft namelijk de mogelijkheid om zo goed als alles in de wereld van een nieuwe texture te voorzien. Hierdoor kan hij voorwerpen in de wereld veranderen naar andere dingen die nuttig voor hem kunnen zijn. Zo kan hij bijvoorbeeld spons rolletjes veranderen in houten wielen, zodat hij ze kan gebruiken om weg te rollen.

Ruffy and the Riverside verschijnt op pc, Nintendo Switch en andere consoles.

BRON Future Games Show

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?