Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Verhaal komt aan bod in nieuwe trailer Demon Slayer

Fans van anime kwamen tijdens de State of Play van Sony aan hun trekken. Er werden namelijk nieuwe beelden getoond van Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles.

Waar we een week of twee geleden al een kijkje in de avonturenmodus van Demon Slayer kregen, was het nu tijd om wat dieper in te gaan op het verhaal van de game. Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles is gebaseerd op de anime. In de trailer is te zien hoe Tanjiro Kamado zich begeeft in de Tsuzumi Mansion waar hij - hoe kan het ook anders - een karrenvracht aan demonen moet zien af te slachten. Deze locatie komt fans van de serie ongetwijfeld bekend voor. De game wordt ontwikkeld door CyberConnect 2, die ook wel bekend zijn van hun Dragon Ball en Naruto games.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles verschijnt op 15 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?