Trailer: Verhaal komt aan bod in nieuwe trailer Demon Slayer

Geplaatst: 9 juli 2021 00:45

Fans van anime kwamen tijdens de State of Play van Sony aan hun trekken. Er werden namelijk nieuwe beelden getoond van Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles.

Waar we een week of twee geleden al een kijkje in de avonturenmodus van Demon Slayer kregen, was het nu tijd om wat dieper in te gaan op het verhaal van de game. Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles is gebaseerd op de anime. In de trailer is te zien hoe Tanjiro Kamado zich begeeft in de Tsuzumi Mansion waar hij - hoe kan het ook anders - een karrenvracht aan demonen moet zien af te slachten. Deze locatie komt fans van de serie ongetwijfeld bekend voor. De game wordt ontwikkeld door CyberConnect 2, die ook wel bekend zijn van hun Dragon Ball en Naruto games.

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles verschijnt op 15 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 oktober 2021

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord