Pre-orders Demon Slayer-game nu beschikbaar

Geplaatst:

Pre-orders voor de nieuwe Demon Slayer-game zijn beschikbaar gemaakt door Sega. Ook zijn er details vrijgegeven voor de Digital Deluxe-versie van de game.

Vele fans kennen Demon Slayer als een succesvolle animeserie met kleurrijke kunststijl en onvergetelijke personages. De serie krijgt nu haar eigen game als de titel Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles die wordt uitgegeven door Sega en ontwikkeld door CyberConnect 2. Al eerder kregen we een blik op de avonturenmodus van Demon Slayer en tijdens de recentelijke State of Play-presentatie kwam het verhaal aan bod in een trailer van Demon Slayer. Nu heeft Sega pre-orders van Demon Slayer beschikbaar gesteld voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De pc pre-orders op Steam worden ook binnenkort verwacht. Naast de pre-orders heeft Sega de Digital Deluxe-versie onthuld van Demon Slayer. Mocht je hier gebruik van maken, dan krijg je ontgrendelsleutels voor speciale varianten van personages, zoals academievarianten van enkele hoofdpersonages. Daarnaast krijgt je met de Digital Deluxe-versie twee dagen eerder toegang tot de game dan de standaard edities. Tot slot zijn er een aantal avatars, thema's en in-game valuta bonussen exclusief voor de Digital Deluxe-versie.

onbekend

Pre-orders voor Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles zijn nu beschikbaar op de officiële website. De Digital Deluxe-versie bedraagt 69,99 euro.

Bron: demonslayer-hinokami.sega.com
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 oktober 2021

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord