Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles

  • Ontwikkelaar CyberConnect2
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Pre-orders Demon Slayer-game nu beschikbaar

Pre-orders voor de nieuwe Demon Slayer-game zijn beschikbaar gemaakt door Sega. Ook zijn er details vrijgegeven voor de Digital Deluxe-versie van de game.

Vele fans kennen Demon Slayer als een succesvolle animeserie met kleurrijke kunststijl en onvergetelijke personages. De serie krijgt nu haar eigen game als de titel Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles die wordt uitgegeven door Sega en ontwikkeld door CyberConnect 2. Al eerder kregen we een blik op de avonturenmodus van Demon Slayer en tijdens de recentelijke State of Play-presentatie kwam het verhaal aan bod in een trailer van Demon Slayer. Nu heeft Sega pre-orders van Demon Slayer beschikbaar gesteld voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De pc pre-orders op Steam worden ook binnenkort verwacht. Naast de pre-orders heeft Sega de Digital Deluxe-versie onthuld van Demon Slayer. Mocht je hier gebruik van maken, dan krijg je ontgrendelsleutels voor speciale varianten van personages, zoals academievarianten van enkele hoofdpersonages. Daarnaast krijgt je met de Digital Deluxe-versie twee dagen eerder toegang tot de game dan de standaard edities. Tot slot zijn er een aantal avatars, thema's en in-game valuta bonussen exclusief voor de Digital Deluxe-versie.

onbekend

Pre-orders voor Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles zijn nu beschikbaar op de officiële website. De Digital Deluxe-versie bedraagt 69,99 euro.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?