State of Play donderdag te bekijken

Geplaatst:

Er komt een nieuwe State of Play showcase aan. PlayStation geeft aan dat de volgende editie aankomende donderdag te bewonderen is.

De show is ditmaal 30 minuten lang en gaat Deathloop wat tijd in de spotlight geven. We kunnen nieuwe gameplaybeelden verwachten in de demo van de first-person shooter van Arkane Studios. Daarnaast laat PlayStation weten dat er indiegames op het programma staan en third party games krijgen ook hun tijd in het zonnetje. In de blogpost geeft PlayStation specifiek aan dat de volgende God of War, Horizon Forbidden West en de volgende generatie van PlayStation VR niet aanwezig zijn tijdens de showcase. We kunnen echter updates van deze onderwerpen verwachten later in de zomer.

De nieuwe State of Play is donderdag te bekijken vanaf 23:00 uur. Kom vooral langs bij ons op twitch.tv/gameliner voor onze reacties!

Bron: PlayStation
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord