Check hier alle THQ Nordic Showcase content

God of War: Ragnarök

  • Ontwikkelaar Santa Monica Studio
  • Eerste releasedatum 9 november 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

God of War: Ragnarök uitgesteld; komt ook naar PS4

Het vervolg op de reboot van God of War uit 2018, God of War: Ragnarök, is uitgesteld. Het langverwachte nieuwe deel verschijnt echter ook op de last-gen-console van Sony, de PlayStation 4.

Het was een mooi moment: de onthulling van God of War: Ragnarök tijdens de PlayStation Showcase vorig jaar. Er werd slechts een teaser getoond, maar de game leek op weg te zijn naar een release in 2021. Nu blijkt echter dat God of War: Ragnarök dit jaar niet meer gaat halen. De game wordt uitgesteld. Dit heeft volgens Hermen Hulst, topman van PlayStation Studios, te maken met de beperkingen van de huidige pandemie. Het verhaal speelt een grote rol in God of War: Ragnarök. Om dit verhaal te realiseren, zijn er acteurs nodig. Het is op dit moment echter lastig om die bij elkaar te krijgen. Daarom heeft PlayStation Studios besloten om Santa Monica Studio wat meer tijd te geven. Zo kan de studio een God of War-game afleveren die iedereen wil spelen. Daarbij worden ook PS4-bezitters niet uitgesloten. Eerder dit jaar ging er al een gerucht rond dat God of War: Ragnarök ook naar de PS4 komt, maar het is nu officieel. De game verschijnt op beide platformen.

onbekend

God of War: Ragnarök is momenteel op weg naar een release in 2022 op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?