Trailer: PlayStation onthult God of War Ragnarök

Geplaatst:
Aangepast: 16 september 2020 23:09

Iedereen dacht dat de onthulling van de prijs en releasedatum van de PlayStation 5 het grootste nieuws van de avond zou zijn, maar niets is minder waar. De show sloot namelijk af met een heeeeeele kleine teaser naar een nieuwe God of War! De nieuwe game lijkt de naam God of War Ragnarök te krijgen.

God of War maakte in 2018 een gigantische comeback met de reboot op de PlayStation 4. In onze review kreeg God of War geheel terecht de volle vijf sterren en nu lijkt er toch echt een vervolg aan te komen. Heel veel weten we echter niet, we zien namelijk enkel de iconische Omega met het woord Ragnarök. Ragnarök is een term afkomstig uit de Noordse mythologie en komt in de essentie neer op het einde der tijden. Het lijkt er dus op dat Kratos een dikke jas nodig gaat hebben, cause it is about to get chilly.

De verwachting is dat God of War Ragnarök exclusief op de PlayStation 5 verschijnt. De release zou ergens in 2021 moeten plaatsvinden.

Bron: PlayStation Showcase
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord