Trailer: Vier feest in Crusader Kings III: Tours & Tournaments

Geplaatst:

Crusader Kings III gaat dit jaar een nieuwe uitbreiding krijgen wat compleet focust op het houden van toernooien en festivals. Als heerser kun je nu toernooien organiseren en extra belasting uit je onderdanen knijpen. Welkom bij Crusader Kings III: Tours & Tournaments.

Oorlog voeren is leuk, maar soms wil je gewoon voor je plezier iemand van zijn paard stoten. Met de nieuwe uitbreiding voor Crusader Kings III wordt dit mogelijk. In Tours & Tournaments kun je verschillende toernooien organiseren, maar ook meedoen aan wedstrijden in het buitenland. De trailer liet nog weinig zien van de gameplay die we kunnen verwachten, maar we hebben al wat informatie gekregen. Als heerser kun je door je rijk reizen en meedoen aan de verschillende toernooien en festivals. Je kunt zelf ook festivals en toernooien organiseren. Denk daarbij aan een bruiloft of een valkenjacht. Ondertussen kun je dit als dekmantel gebruiken om allerlei plotten te smeden. Als je geld genoeg hebt, kun je tijdens je reis cadeautjes uitdelen, maar je kunt er ook voor kiezen om de belastinginners er op uit te sturen. Als je liever ridders inzet in de toernooien dan is dat ook mogelijk, ze kunnen zich dan specialiseren..

Crusader Kings III: Tours and Tournaments heeft momenteel nog geen releasedatum. Crusader Kings III is beschikbaar voor de pc en Xbox Series.

Bron: Paradox Announcement Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crusader Kings III

Series

Crusader Kings

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

1 september 2020

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord