Void Bastards

  • Ontwikkelaar Blue Manchu
  • Eerste releasedatum 26 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter , Strategie , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Void Bastards komt naar PlayStation 4 en Nintendo Switch

De shooter genaamd Void Bastards komt naar de PlayStation 4 en Nintendo Switch. De game was al eerder beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Void Bastards is een first-person shooter met strategische en roguelike elementen. De game zet de speler in de schoenen van een gevangen die zichzelf moet zien te redden in de ruimte. Dit doe je door ruimteschepen onderweg te kapen en door te spitten op zoek naar bezine, eten en ander materiaal. De ruimte is echter gevuld met gevaar zoals monsters, piraten en gigantische walvissen. Void Bastards onderscheidt zich door een unieke art style en gameplay loop aan te bieden aan haar spelers.

Void Bastards is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. De game komt naar de PlayStation 4 en de Nintendo Switch op 7 mei.

BRON Gematsu

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?