Trailer: Warhammer 40,000: Boltgun gameplaytrailer vrijgegeven

Geplaatst:

Om ons warm te maken voor de aankomende lancering van Warhammer 40,000: Boltgun heeft ontwikkelaar Auroch Digital een nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven. Check hier de nieuwe beelden.

Warhammer 40,000: Boltgun is een boomer shooter die zich afspeelt in de brute wereld van de gelijknamige sci-fi serie. Wanneer je wordt opgeroepen door de Inquisition is jouw doel duidelijk: vernietig alles wat ook maar een beetje lijkt op Chaos. Jouw arsenaal is gezegend en jouw bloeddorst is niet te stillen. Mul de ketters en geniet van deze blast of the past. Maar geniet met mate, hé! Anders smelt je brein, aldus Auroch Digital.

De releasedatum van Warhammer 40,000: Boltgun is onlangs bekendgemaakt. De first-person shooter verschijnt op 23 mei voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Auroch Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Boltgun

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 mei 2023

Ontwikkelaar

Auroch Digital

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord