Trailer: Warner Bros. Games onthult Gotham Knights

Geplaatst: 22 augustus 2020 21:17
Aangepast: 23 augustus 2020 13:22

Vandaag heeft Warner Bros. Games Montréal tijdens de DC FanDome-stream een nieuwe Batman-game onthuld. Gotham Knights is de opvolger van de populaire Batman Arkham-serie, maar slaat wel een andere weg in.

Direct aan het begin van de aankondiging krijgen we te horen dat Batman is omgekomen bij een ontploffing en niet meer in leven is. Doordat deze held ons is ontvallen is er ruimte ontstaan voor andere helden om die plek in te vullen. Gotham Knights heeft meerdere hoofdrolspelers in de personen van Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood. Zij zijn allemaal al in meer of mindere mate aanwezig geweest in de eerdere games, maar nu zijn zij het die de slechteriken moeten zien te stoppen. In de trailer is in ieder geval te zien dat Mr. Freeze in de game zit en speelt de Court of Owls een prominente rol in deze nieuwe game. Warner Bros. Montréal introduceert in deze nieuwe game ook de mogelijkheid om het verhaal volledig in twee speler co-op te volbrengen, zoals ook te zien is in de pre-alpha gameplaybeelden.

Gotham Knights staat gepland voor een release in 2021.

Bron: Warner Bros. Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord