Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Warner Bros. Games onthult Gotham Knights

Vandaag heeft Warner Bros. Games Montréal tijdens de DC FanDome-stream een nieuwe Batman-game onthuld. Gotham Knights is de opvolger van de populaire Batman Arkham-serie, maar slaat wel een andere weg in.

Direct aan het begin van de aankondiging krijgen we te horen dat Batman is omgekomen bij een ontploffing en niet meer in leven is. Doordat deze held ons is ontvallen is er ruimte ontstaan voor andere helden om die plek in te vullen. Gotham Knights heeft meerdere hoofdrolspelers in de personen van Robin, Batgirl, Nightwing en Red Hood. Zij zijn allemaal al in meer of mindere mate aanwezig geweest in de eerdere games, maar nu zijn zij het die de slechteriken moeten zien te stoppen. In de trailer is in ieder geval te zien dat Mr. Freeze in de game zit en speelt de Court of Owls een prominente rol in deze nieuwe game. Warner Bros. Montréal introduceert in deze nieuwe game ook de mogelijkheid om het verhaal volledig in twee speler co-op te volbrengen, zoals ook te zien is in de pre-alpha gameplaybeelden.

Gotham Knights staat gepland voor een release in 2021.

BRON Warner Bros. Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?