Gotham Knights update voegt The Kelvin Incident toe

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2023 02:01

Er is een grote update uitgerold voor Gotham Knights. Deze update lost niet alleen problemen op, maar voegt ook nieuwe content toe in de vorm van The Kelvin Incident.

Warner Bros. is nog niet klaar met Gotham Knights en laat dit duidelijk merken door de laatste update. Naast dat de update een hoop problemen oplost, voegt het ook nieuwe content toe. Je kunt nu namelijk aan de slag met The Kelvin Incident. Althans, daarvoor moet je wel in New Game Plus zitten of de Raid missies hebben vrijgespeeld en daarnaast moet je alle vijandelijke zijmissies hebben voltooid. The Kelvin Incident brengt een raid van vijftien etages naar Gotham Knights. Bovendien kun je nu Mythic Gear vinden, is er een nieuw pak toegevoegd en vier nieuwe batcycles. Om die vrij te spelen moet je het wel opnemen tegen nieuwe sterkere vijanden.

Gotham Knights is speelbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Lees onze review van Gotham Knights.

Bron: Warner Bros.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord