Trailer: Gratis nieuwe spelmodi voor Gotham Knights

Geplaatst:

Warner Bros. heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Gotham Knights. Deze speciale update brengt twee gratis nieuwe gamemodi naar de superheldengame.

De eerste gamemodus heet Heroic Assault en kan met vier spelers coöperatief worden gespeeld. Diep onder de straten van Gotham City moet je het opnemen tegen tal van vijanden en uitdagingen voltooien. Dit is verdeeld over zo'n dertig verdiepingen, waarbij ook een aantal nieuwe vijanden die nog niet in Gotham Knights te zien waren hun opwachting maken. In de trailer zien we bijvoorbeeld Starro the Conquerer en Man-Bat, die slachtoffer is geworden van de eenogige zeester.

Maar daar houdt het niet bij op, want de update brengt ook de gamemodus Showdown naar Gotham Knights. Deze gamemodus kun je samen met één andere speler doorspelen en brengt je favoriete vijanden weer terug. Niet zomaar, maar in een nog sterkere vorm dan je ze eerder in de game tegengekomen bent. Neem het samen met een vriend of vriendin op tegen vijanden als Harley Quinn, Mr. Freeze en Clayface.

De nieuwe spelmodi voor Gotham Knights zijn per direct beschikbaar voor alle versies van de game.

Bron: Warner Bros.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gotham Knights

Series

Batman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 oktober 2022

Ontwikkelaar

WB Games Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord