Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Gratis nieuwe spelmodi voor Gotham Knights

Warner Bros. heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor Gotham Knights. Deze speciale update brengt twee gratis nieuwe gamemodi naar de superheldengame.

De eerste gamemodus heet Heroic Assault en kan met vier spelers coöperatief worden gespeeld. Diep onder de straten van Gotham City moet je het opnemen tegen tal van vijanden en uitdagingen voltooien. Dit is verdeeld over zo'n dertig verdiepingen, waarbij ook een aantal nieuwe vijanden die nog niet in Gotham Knights te zien waren hun opwachting maken. In de trailer zien we bijvoorbeeld Starro the Conquerer en Man-Bat, die slachtoffer is geworden van de eenogige zeester.

Maar daar houdt het niet bij op, want de update brengt ook de gamemodus Showdown naar Gotham Knights. Deze gamemodus kun je samen met één andere speler doorspelen en brengt je favoriete vijanden weer terug. Niet zomaar, maar in een nog sterkere vorm dan je ze eerder in de game tegengekomen bent. Neem het samen met een vriend of vriendin op tegen vijanden als Harley Quinn, Mr. Freeze en Clayface.

De nieuwe spelmodi voor Gotham Knights zijn per direct beschikbaar voor alle versies van de game.

BRON Warner Bros.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?