Trailer: WB Games mengt zich in het gevecht met MultiVersus

Geplaatst:

Het wordt steeds drukker op het gebied van fighting games a la Super Smash Bros. Na Nickelodeon All-Star Brawl dient nu ook Warner Bros. Games zich aan met hun eigen variant: MultiVersus.

Player First Games is aan het werk gezet om een Smash Bros.-achtige game te maken voor Warner Bros. Games. Dat betekent dat je dus niet vecht met personages als Mario, Link, Kirby of Bowser, maar dat het deelnemersveld bestaat uit personages uit het universum van Warner Bros. Denk hierbij aan Batman, Superman, Bugs Bunny, Tom en Jerry of Shaggy van Scooby-Doo. Genoeg keuze dus, maar Player First Game is van plan het roster ook te blijven updaten met nieuwe personages. MultiVersus is een free-to-play platform fighting game dat cross-platform en cross-progression te spelen is. Het maakt dus niet uit op welk platform je speelt, je kunt het altijd opnemen tegen je vrienden, zelfs als je in de tussentijd van platform bent gewisseld. In de game speel je 2v2 gevechten tegen een ander team. Ook als je liever niet tegen andere mensen speelt kun je je vermaken in MultiVersus, zo stelt ontwikkelaar Player First Games.

MultiVersus betreedt ergens in 2022 de ring op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Bron: Warner Bros. Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord