We Were Here Forever

  • Ontwikkelaar TMG Studios B.V.
  • Eerste releasedatum 10 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Puzzel , Indie
  • Gameliner score

Trailer: We Were Here Forever aangekondigd

We Were Here Forever, het vierde deel in de gameserie, werd onlangs aangekondigd door de Rotterdamse ontwikkelaar Total Mayhem Games.

Het vierde deel in de serie gaat spelers een 'ervaring van een hoger level' bieden, aldus Total Mayhem Games. Dat geldt zowel voor de interface als de gameplay. We Were Here Forever komt ook met nieuwe co-op puzzels en uitdagingen die je samen met je vrienden kunt aanpakken. De We Were Here-games zijn vooral gericht op communicatie en observatie. En het oplossen van puzzels natuurlijk. Je moet de nieuwe wereld om je heen echt leren kennen om te kunnen ontsnappen uit het kasteel waarin je vast zit. Uiteraard krijg je nu de mogelijkheid om nieuwe gebieden van Castle Rock te ontdekken. We Were here Forever is de grootste game in de serie tot nu toe, laat de ontwikkelaar weten.

We Were Here Forever komt uit in het vierde kwartaal van 2021.

BRON Persbericht

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?